Klanten aan het woord

Gepassioneerd natuur- en landschapsfotograaf


Bart Heirweg is een professioneel natuur- en landschapsfotograaf uit de Vlaamse Ardennen. Al van jonge leeftijd is hij enorm gefascineerd door natuur. Als kind vond je hem dan ook meer buiten dan binnen, wat zijn liefde en interesse voor de natuur enkel deed groeien. Al jaren is hij een gepassioneerde ornitholoog en op latere leeftijd kwam daar ook fotografie bij.

 

Lees meer ...

Zeiss

Zeiss’ unieke historische reputatie als pionier in de ontwikkeling van optische lenssystemen wordt opnieuw bewezen door de ontwikkeling van hun nieuwe reeks Victory SF. kijkers. Deze kijkers halen de beste cijfers voor lichtsterkte, resolutie en contrast door als enige fabrikant gebruik te maken van speciale fluorietlenzen. De verrekijkers zijn licht gewichten, uniek ergonomisch en bezitten een ‘fast focus’ systeem. De toestellen zijn waterdicht en dampen vanbinnen niet aan door de stikstofvulling. Topklasse dus ! Verkrijgbaar in de uitvoeringen 8x42 en 10x42.

De Conquest HD-serie is ontworpen als een robuuste en alledaagse metgezel. Het biedt met zijn 8- of 10-voudige vergroting een stabiel beeld in alle situaties. Het HD-lenssysteem garandeert een perfect beeld en de beste kleurweergave. Het nieuwe ontwerp zorgt ervoor dat scherpstellen nog gemakkelijker gaat. Ook is de kijker nog lichter geworden.
Kortom: al het goede van de Conquest, maar dan nog beter.

De Victory RF verrekijkers hebben een zeer heldere en krachtige optiek met LED display. De geïntegreerde BIS ballistische informatie systeem zorgt ervoor dat de informatie die nodig is om “holdover” in een fractie van een seconde te corrigeren. Laser afstandmeters worden steeds belangrijker voor lange afstand jacht en een betrouwbaar schot. Deze verrekijker bouwt voort op de succesvolle Carl Zeiss vizierkijkers met ingebouwde laser afstandmeters.


Het uitzonderlijk ruim gamma mini-kijkers van Zeiss biedt voor elk wat wils : van monoculaire kijkers in vergrotingen van 3x tot 10 x, tot de waterdichte stikstofgevulde Victory Compact kijkers 8x20 en 10x25.

Als Zeiss-center hebben wij een zeer uitgebreid gamma van Zeiss in onze winkel staan.

Prijsklasse van 450.00 euro tot 3045.00 euro

Ga naar de site van Zeiss

Dit zijn de Types: