Klanten aan het woord

Gepassioneerd natuur- en landschapsfotograaf


Bart Heirweg is een professioneel natuur- en landschapsfotograaf uit de Vlaamse Ardennen. Al van jonge leeftijd is hij enorm gefascineerd door natuur. Als kind vond je hem dan ook meer buiten dan binnen, wat zijn liefde en interesse voor de natuur enkel deed groeien. Al jaren is hij een gepassioneerde ornitholoog en op latere leeftijd kwam daar ook fotografie bij.

 

Lees meer ...

Swarovski

De topreeks EL-kijkers van het Oostenrijkse merk Swarovski Optik bieden een uitzonderlijk contrastrijke en natuurgetrouwe beeldkwaliteit. De unieke ergonomische open greep met duimuitsparingen in combinatie met het geringe gewicht van de magnesiumbehuizing, maken van deze kijkers een topper in zijn categorie. Bovendien wordt deze verrekijker vanaf september 2015 geleverd met een nieuwe ergonomische draagriem, geïntegreerde opjectiefdoppen en een vergrendeling op het scherpstel-systeem.
Leverbaar in 8 x 32 en 10 x 32, 8,5 x 42 en 10 x 42, 10 x 50 en 12x 50.

De EL Range geeft een nieuwe definitie aan de jachtuitrusting. Dit apparaat combineert haarscherpe topoptiek met een nauwkeurige meetfunctie. Hoogste transmissie, laagste gewicht en grootste gezichtsveld verleggen de bakens op het vlak van optiek en meetprecissie.


De budgetvriendelijkere vernieuwde SLC-reeks biedt robuuste waterdichte verrekijkers met een uitstekende beeldkwaliteit aan een zeer goede prijs/kwaliteitsverhouding. Leverbaar in vergrotingen van 8x tot 15x in diameters van 30 tot 56 mm.

De nieuwe Pocketkijkers 8x20 en 10x25 zijn gekend om hun uitstekende beeldkwaliteit in een uitzonderlijk klein en handig formaat.

De dienst na verkoop van Swarovski is legendarisch en wordt verzekerd door de 10 jaar garantie op alle toestellen.

Prijsklasse voor de verrekijkers van 690.00 euro tot 3150.00 euro.

Ga naar de site van Swarovski

Dit zijn de Types: