Klanten aan het woord

Gepassioneerd natuur- en landschapsfotograaf


Bart Heirweg is een professioneel natuur- en landschapsfotograaf uit de Vlaamse Ardennen. Al van jonge leeftijd is hij enorm gefascineerd door natuur. Als kind vond je hem dan ook meer buiten dan binnen, wat zijn liefde en interesse voor de natuur enkel deed groeien. Al jaren is hij een gepassioneerde ornitholoog en op latere leeftijd kwam daar ook fotografie bij.

 

Lees meer ...

Leica

De verrekijkers van Leica behoren tot de absolute topklasse.

Met de topreeks UltravidHD-Plus biedt Leica u een fantastische beeldkwaliteit in een waterdichte, stikstofgevulde behuizing van magnesium (laag gewicht).

De Duovid reeks biedt een uniek systeem aan voor mensen die zowel een kleine vergroting met breed gezichtsveld als een grotere vergroting met detailzicht in 1 enkel toestel willen. Verkrijgbaar in 8+12x42 en 10+15x50.

De gekende Trinovid reeks is befaamd om zijn natuurlijke kleurweergave en uitstekend contrast.

Leica is verder gekend om zijn gamma laserafstandsmeters, die bij de toestellen Geovid hd-b 8x42, 10x42, 8x56 en 15x56 zelfs ingebouwd zitten.

Het gamma minikijkers van Leica bestaat uit de zeer betaalbare optisch voortreffelijke trinovid 8x20 en 10x25 kijkers, en de stikstofgevulde topkijkers Ultravid 8x20 en 10x25.

Alle toestellen genieten van een Garantie van 30 jaar.
Prijsklasse van 475.00 euro tot 2995.00 euro

Ga naar de site van Leica

Dit zijn de Types: