Klanten aan het woord

Gepassioneerd natuur- en landschapsfotograaf


Bart Heirweg is een professioneel natuur- en landschapsfotograaf uit de Vlaamse Ardennen. Al van jonge leeftijd is hij enorm gefascineerd door natuur. Als kind vond je hem dan ook meer buiten dan binnen, wat zijn liefde en interesse voor de natuur enkel deed groeien. Al jaren is hij een gepassioneerde ornitholoog en op latere leeftijd kwam daar ook fotografie bij.

 

Lees meer ...

Zeiss

De Zeiss-kijkers zijn allemaal uitgerust met speciale Fluorietlenzen waardoor de beelden scherp blijven tot op de rand zonder zichtbare kleurschifting (=apochromatische kijker). Het toestel bestaat in doormeter 65 of in 85 mm. Deze laatste is zeer geliefd door zijn uitzonderlijk grote doormeter (Swarovski 80mm, Leica 77 mm) wat hem het lichtsterkste toestel maakt. U kunt het toestel aankopen met een rechte of een 45° inkijk.

De mogelijke vergrotingen zijn de populaire zoom van 20x tot 60x en een vast 30x oculair ( op de 65mm respectievelijk 15x tot 45x, 23x).
Het vernieuwde 20x tot 75x zoomoculair maakt het mogelijk extreem te vergroten.
De toestellen zijn water- en stofdicht en dampen niet aan door de stikstofvulling.     

Voor digiscoping kunt u zowel via een fotoadaptor een reflex-fototoestel aansluiten, als door middel van de handige Quick-camera-adaptor een compact digitaal fototoestel gebruiken.

Garantie : 10 jaar

Ga naar de site van Zeiss

Dit zijn de Types: