Klanten aan het woord

Gepassioneerd natuur- en landschapsfotograaf


Bart Heirweg is een professioneel natuur- en landschapsfotograaf uit de Vlaamse Ardennen. Al van jonge leeftijd is hij enorm gefascineerd door natuur. Als kind vond je hem dan ook meer buiten dan binnen, wat zijn liefde en interesse voor de natuur enkel deed groeien. Al jaren is hij een gepassioneerde ornitholoog en op latere leeftijd kwam daar ook fotografie bij.

 

Lees meer ...

Swarovski

De Swarovski-kijkers zijn met Fluoriet lenzen geproduceerd, die de kleurschifting teniet doet en de naam High Defenition (HD) kreeg. Deze laatste zijn een must als u met het toestel aan fotografie wilt doen.

De ATS bestaat de keuze uit 65mm of 80mm en een rechte of 45° inkijk. De mogelijke vergrotingen zijn de praktische zoom van 20x - 60x en de 25x - 50 x WideField zoomoculair.

De modulaire ATX telescopen bestaan uit 3 mogelijkheden die zowel met de rechte als schuine inkijk kunnen geleverd worden.
*  ø 95 met 30x - 75x oculairmodule
*  ø 85 met 25x - 60x oculairmodule
*  ø 65 met 25x - 60x oculairmodule

Alle toestellen zijn water- en stofdicht en dampen niet aan door de stikstofvulling. Swarovski biedt u daarnaast een grote keuze van mogelijke opties van eigen statieven in metaal of het lichtere carbon, een eigen statiefkop, de parraattas en 3 verschillende fotoadapters voor zowel compacte digitale fototoestellen (opschuif of wegklapsysteem) als voor digitale reflex-camera’s.

Garantie : 10 jaar

Ga naar de site van Swarovski

Dit zijn de Types: