Klanten aan het woord

Gepassioneerd natuur- en landschapsfotograaf


Bart Heirweg is een professioneel natuur- en landschapsfotograaf uit de Vlaamse Ardennen. Al van jonge leeftijd is hij enorm gefascineerd door natuur. Als kind vond je hem dan ook meer buiten dan binnen, wat zijn liefde en interesse voor de natuur enkel deed groeien. Al jaren is hij een gepassioneerde ornitholoog en op latere leeftijd kwam daar ook fotografie bij.

 

Lees meer ...

Meopta

Meopta is een internationaal bedrijf met een lange rijke traditie van ontwikkeling, productie en montage van wereldklasse optische, opto-mechanische en opto-elektronische producten. Meopta staat zelf in voor ontwerp, engineering, productie en montage van de hoge kwaliteitsproducten voor allerlei doeleinden zoals industriële en militaire markten.

Het is een bedrijf met een brede wereldwijde bereik, Meopta opereert state of the art faciliteiten in zowel de Verenigde Staten en de Tsjechische Republiek. Deze unieke structuur laat Meopta inspelen op de behoeften van haar klanten snel en effectief.

Voorzien van een de best opgeleide en meest hoogopgeleide werk krachten in de industrie, Meopta ontwikkelt en produceert de meest technologisch geavanceerde en krachtige producten in de wereld.

Van precisie medische en wetenschappelijke instrumenten tot digitale filmische projectoren, lucht-en ruimtevaart technologieën, militaire wapensystemen en consument sport optica kan Meopta de ongeëvenaarde ervaring het ontwerpen, ingenieur en een divers scala aan producten van hoge kwaliteit te produceren over een breed spectrum van markten en industrieën, waardoor het een globale leider in de optische veld.

Meopta biedt ook voor natuur- en jachtliefhebbers een scala aan van verrekijkers, telescopen en richtkijkers

Ga naar de site van Meopta

Dit zijn de Types: